Preskoči na glavni sadržaj

Melody Anne- Tajkunova osveta


#24sataknjige

Jasmine je odrasla bogata i bezbrižna sve dok je loše poslovanje njenoga oca nije dovelo do toga da mora paziti kamo njen novac odlazi. Tu nije pomogla ni gadna prošlost koju će narednih deset godina nositi sa sobom. Stalni podsjetnik na njenu prvu pravu ljubav živi sa njom i svakoga dana Jasmine gleda u lice dječaka koje neopisivo podsjeća na čovjeka kojeg je voljela više od svoga života i za kojeg se htjela udati unatoč očevom negodovanju. Derek je za nju bio cijeli svijet, a onda ju je jednostavno ostavio, bez objašnjenja. Nakon dugog niza godina ponovno se susreću i stvari gadno eskaliraju.

Derek je sada milijunaš, postigao je zavidnu karijeru, bogatstvo i status najpoželjnijeg samca, ali ljubav nikada nije imao, ne nakon što ga je Jasmine davnih dana ostavila i nikada mu se više nije javila. Barem je on tako vjerovao, njeno je uvjerenje bilo potpuno suprotnost njegovo. Uglavnom, trebat će puno vremena, natezanja, boli, suza i nenadanih seksi susreta kako bi to dvoje razjasnili sve nedoumice koje imaju, kako bi prošlost ostavili upravo u prošlosti i izveli stvari na čistac.

„Tajkunova osveta“ prvi je dio serijala o obitelji Titan, zanosna i strastvena priča koja zadire u ljudsku psihu i pokazuje koliko stvari mogu biti komplicirane sve do onoga trenutka kada se o tim stvarima počne otvoreno razgovarati. A bit ove priče i jest u tome da nema te stvari koja se ne može riješiti razgovorom, pričajte o svemu, dajte ljudima koje volite do znanja da ih volite i cijenite, objasnite im svoje postupke i sve će biti lakše, bolje i jednostavnije. Laži su te koje razdvajaju sve pred sobom, laži su te koje nas sputavaju i uništavaju. Ne dozvolite da vas vlastiti ponos pregazi i da odbacite ljubav onda kada stvari nisu razjašnjene. Ovu poruku dali su nam Jasmine i Derek i pokazali kako i veliki nesporazum koji ih je razdvajao godinama može postati tek mali djelić njihove prošlosti i kako je vrijeme da se izgradi veliki dio nove budućnosti.

Uživancija je uz ovu priču zagarantirana, smijeh nešto manje, ali bit će i njega, a ponajviše tu će biti osvetničkih planova kako uništiti one koje mrzite, a zapravo ih iz dubine duše volite. Pa čemu onda osveta? Eto, tako, dođe taj neki trenutak ludila kada su nam glave usijane i srca slomljena pa tražimo zadovoljstvo u mržnji, a samo bi trebalo porazgovarati. Jasmine i Derek imaju zajedničku prošlost, imaju i nešto što ih spaja puno jače od mržnje i osvete. Hoće li uspjeti izgladiti stvari i pustiti prošlost iza sebe saznajte sami u ovoj uzbudljivoj priči prepunoj strasti i emocija. Suze radosnice za kraj, poneko vjenčanje i naznaka kako serijal ide dalje.

Knjige se mogu čitati svaka za sebe bez ikakvih problema jer svaka će biti o jednom paru i svaka će imati lijepo definiran kraj sa upravo onakvim završetkom kakvi mi vječni romantičari uvijek priželjkujemo. Još da vam samo dam veliku preporuku i ako ste na moru onda ovu knjigu obavezno ponesite na plažu jer ona je kao stvorena da vam uljepša dan i popravi raspoloženje.

Recenziju napisala Sandra Avar


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Kristin Hannah- "Divlja djevojčica"

Jednog se dana u malom gradiću pojavi djevojčica, ona ne govori, prljava je i neuhranjena, u naručju drži štene vuka, a na tijelu ima ožiljke vezivanja. Pronalazi je lokalna policija i naravno čine sve kako bi saznali njezin identitet, te smatraju kako bi bilo najbolje da sa djevojčicom radi psiholog.  Julia je psihologinja koja je i sama nedavno doživjela trage diju i ostala ispunjena samoćom, a dolaskom Alise u njen dom stvari se brzo promijene i Julia mora potisnuti svoje osjećaje i posegnuti u dušu izgubljenog i uplašenog djeteta. Nitko ne zna da li je djevojčica bila ostavljena u šumi, izgubljena ili možda oteta, ali policija čini sve kako bi saznali tko je zapravo ona i što joj se dogodilo. U toku već vidnog napretka male djevojčice Alise pojavljuje se njezin biološki otac, osuđeni ubojica i traži da mu Julia, koju je Alisa jako zavoljela, vrati kćer. Hoće li Julia vratiti Alisu ocu? Kako će Alisa reagirati na Julijine pokušaje socijalizacije i hoće li ikada postati normalno dije

Kristin Hannah- Četiri vjetra

  Zadivljujuća priča o preživljavanju i nestvarno realna borba u kontrastu s hrabrosti. Nevjerojatan san, snažne žene i potresna obiteljska saga koja će vas na trenutke i pošteno rasplakati. Kao što već pišu, priča je to o ljubavi, upornosti i gruboj stvarnosti u vrijeme velike suše, odnosno razdoblja Velike depresije. Romane Kristin Hannah obožavam sve redom, nisam još naišla na neki koji bi me razočarao. Istina da su neki bolji, a neki pomalo na ljestvici niže, ali svejedno ih nekako sve volim. Jedini još koji nisam čitala je Boje istine, ali i to ću ovih dana ispraviti. Nego vratimo se ovoj priči. Sažetak ću vam citirati: „Teksas 1934. Elsa je oduvijek žudjela za ljubavi i prihvaćanjem koje joj njezini bogati ali hladni roditelji nikada nisu pružili. Štoviše, misle kako će ostati vječna usidjelica jer nije lijepa poput svojih sestara. Kada upozna Rafea, zgodnog lokalnog momka, poželi iskusiti pravu ljubav. Rafe baš i ne dijeli njezine osjećaje, no kad Elsa ostane trudna i pod pritis

Monica McCarty- Duh

Evo nas na kraju serijala senzacionalnih Čuvara Visočja, a čak i autorica zahvaljuje svim čitateljima koji su bili uz nju od Poglavara do Duha. Moram priznati da mi je bila čast čitati tako osebujan, zanimljiv i pametan serijal koji nas je naučio časti, odanosti, odricanju i pravoj ljubavi zbog koje se vrijedi odreći svega. Ovoga puta upoznajemo lady Joan, zvanu Duh kojoj će srce zatreperiti zbog Alexa znanog kao Zmaj i još poznatijeg kao izdajnika. Ona kr ije prepredenost, snalažljivost i špijuniranje, a on krije prave razloge svoga odlaska. Jedno u drugo ludo su zaljubljeni, ali trebat će im dosta vremena da prihvate tajne koje ono drugo krije. Naravno da sve ode nizbrdo kada Alex sazna da je Joan špijun koji odaje važne informacije, ali svejedno je dovoljno voli da je pokuša obraniti i zaštititi. Rat je završio, Bruce je pobijedio, zavladala je sveobuhvatna sreća, a mi smo svjedočili mnogim usponima, padovima, stresnim situacijama i ratovanjima. Doživjeli smo sreću i suze, vjenčanja