Preskoči na glavni sadržaj

Vi Keeland- Šef iz snova


Znanje

Seksi stranac nazvao ju je snobom što je vjerojatno i bila u tom trenutku, ali shvatit ćete da je bilo opravdano, a onda se nakon toga bezobrazno i bez imalo srama poigrao sa njom i ispričao laži koje su je čak i zadivile. Na prvu njemu je laž sa velikom lakoćom silazila sa usana, ali bilo je u njemu i nešto jako intrigantno. Ona, Reese nekako se zaljubila u tog opuštenog Chasea i prestala je razmišljati o onim partnerima koji bi joj bili ozbiljna veza samo zbog komada koji je jak na jeziku i vraški privlačan. A šlag na torti je trenutak kada joj Chase postane šef.

Reese je opčinjena Chaseovom pojavom, ali ne pristaje na pipkanja i flert unutar radnog vremena dok ga podržava izvan radnog vremena. Da, znam, jako komplicirano, ali ona se zaljubila, samo što smatra da se baš i nije trebala zaljubiti u svoga šefa. A on želi više, samo je li doista spreman za to nešto novo i više što dolazi u paketu sa Reese? Dalje vam nema smisla pričati osim da im je bilo baš zanimljivo, jako nategnuto, napaljeno i izazovno, a kakve ih sve dogodovštine čekaju saznajte sami.

Uglavnom, priča je super, lagana, opuštajuća i smiješna, a odličan presjek su njihove bolne prošlosti koje nas iz sanjarenja bacaju u stvarnost i čak pomalo stane knedla u grlu. Priča je koliko seksi toliko i teška obzirom da su njihove živote definirale gadne tragedije iz kojih su oni izvukli dvoznačne pouke. Oboje su oprezni, ali to ne pokazuju, oboje strahuju, ali to ne žele priznati, oboje se zaljube jedno u drugo i žele sebi dati novu priliku, ali pod koju cijenu.

Svakako vam preporučam čitanje Šefa iz snova, a pogotovo u ljetnim danima jer više vuče vrućem ljubiću negoli teškoj knjizi pa je taman za opuštanje uz povremene turbolencije. Očekujte smiješne i zajedljive dijaloge, podbadanja i opake igrice uz dodatak iščekivanja prvog seksa. Nema neke napetosti, ali radnja ide vrlo brzo pa tu napetost i nije potrebna. Emocija ima na pretek, od smijeha do suza, od susprezanja do otpuštanja kočnica, pa bol i tuga u potisnutim sjećanjima, ali sve se to nekako sredi kada shvatite da nam glavna junakinja previše analizira stvari i pošteno se nasmijete njenim otvorenim mislima.

Zamjerka mi je samo jedna, nekako mu je prebrzo i prelako oprostila...eto morala sam reći pa kud puklo. I nije ovo spojler jer svi već znaju da je ovo priča sa very happy endom. Ali morala je biti čvršća, smionija, ali ne, vidjela je bol i poklekla. Ja mu ne bi tako olako prešla preko njegovih prebrzo izgovorenih i nepromišljenih riječi. Ali ljubić ko ljubić, trebalo je vjerojatno to tako biti, a meni je dovoljno što me knjiga zabavila i dala mi potrebnu dozu sretnog kraja i neke nove zbrkane ljubavi.

Recenziju napisala Sandra Avar

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Julia Quinn-"Kad je bio grešan"

Mozaik knjiga Mislim da mi je ovaj roman do sada najbolji iz serije o obitelji Bridgerton. Od samog početka bolan i težak, suze se prolijevaju i stvarno mislim da ne bi bilo fer govoriti vam o tih prvih 70 stranica jer bio bi to prevelik spojler, ali taj uvod definitivno je prekretnica u životima Michaela i Francesce koji su u samo jednom trenu spoznali bol, patnju i   veliki gubitak. Da trebalo se to dvoje naći, ali cijena koju su već u startu platili možda je bila mrvicu previsoka. „U svačijem životu postoji neka prekretnica. Trenutak tako značajan, tako prodoran i jasan da ga čovjek osjeti kao udarac u prsa od kojeg ostaje bez zraka, te čovjek zna, bez i najmanje natruhe sumnje zna, kako njegov život više nikada neće biti isti.“ Michael je od prvog pogleda na Francescu zaboravio svoje razvratništo i zaljubio se u nju, u ženu svoga rođaka. Šutio je i volio je beskrajno nikada ne pokazujući svoje osjećaje prema njoj, nikada joj ne priznajući koliko je uistinu voli, a volio ju je i

Jojo Moyes-"Djevojka koju si ostavio za sobom"

Profil Godina je 1916., Prvi Svjetski rat, Francuska je okupirana, Nijemci tlače i uništavaju domove Francuza, a u tom je vrtlogu straha Sophie, mlada hrabra žena, čiji je muž odveden u logor, odlučna kako će pod svaku cijenu spasiti svoj gradić od pošasti okupacije. Njen dom Nijemci odaberu za mjesto na kojem će večerati i opskrbe je namjernicama kako   bi kuhala slasne obroke za Herr Kommandanta i njegove časnike. Nije sretna zbog toga, prijatelji joj prestaju biti prijatelji, klevetaju je i osuđuju bez ijednog pitanja, svi su sigurni kako Sophie pomaže Nijemcima, ali ona se samo bori za opstanak. I koliko god sebe uvjerava kako neće stati ni pod koju cijenu na stranu neprijatelja, ona se ipak malo previše zbliži sa Herr Kommandantom i tada Sophie učini strašnu pogrešku. Čin koji je predvidjela, a ipak upala u klopku, naveo ju je da preispituje svoje odluke u detalje, ali povratka nije bilo, učinjeno se ne može ispraviti. Vraćamo se u sadašnjost gdje upoznajemo Liv koju je muž pe

Kristin Hannah- "Divlja djevojčica"

Jednog se dana u malom gradiću pojavi djevojčica, ona ne govori, prljava je i neuhranjena, u naručju drži štene vuka, a na tijelu ima ožiljke vezivanja. Pronalazi je lokalna policija i naravno čine sve kako bi saznali njezin identitet, te smatraju kako bi bilo najbolje da sa djevojčicom radi psiholog.  Julia je psihologinja koja je i sama nedavno doživjela trage diju i ostala ispunjena samoćom, a dolaskom Alise u njen dom stvari se brzo promijene i Julia mora potisnuti svoje osjećaje i posegnuti u dušu izgubljenog i uplašenog djeteta. Nitko ne zna da li je djevojčica bila ostavljena u šumi, izgubljena ili možda oteta, ali policija čini sve kako bi saznali tko je zapravo ona i što joj se dogodilo. U toku već vidnog napretka male djevojčice Alise pojavljuje se njezin biološki otac, osuđeni ubojica i traži da mu Julia, koju je Alisa jako zavoljela, vrati kćer. Hoće li Julia vratiti Alisu ocu? Kako će Alisa reagirati na Julijine pokušaje socijalizacije i hoće li ikada postati normalno dije