Preskoči na glavni sadržaj

Vi Keeland- Šef iz snova


Znanje

Seksi stranac nazvao ju je snobom što je vjerojatno i bila u tom trenutku, ali shvatit ćete da je bilo opravdano, a onda se nakon toga bezobrazno i bez imalo srama poigrao sa njom i ispričao laži koje su je čak i zadivile. Na prvu njemu je laž sa velikom lakoćom silazila sa usana, ali bilo je u njemu i nešto jako intrigantno. Ona, Reese nekako se zaljubila u tog opuštenog Chasea i prestala je razmišljati o onim partnerima koji bi joj bili ozbiljna veza samo zbog komada koji je jak na jeziku i vraški privlačan. A šlag na torti je trenutak kada joj Chase postane šef.

Reese je opčinjena Chaseovom pojavom, ali ne pristaje na pipkanja i flert unutar radnog vremena dok ga podržava izvan radnog vremena. Da, znam, jako komplicirano, ali ona se zaljubila, samo što smatra da se baš i nije trebala zaljubiti u svoga šefa. A on želi više, samo je li doista spreman za to nešto novo i više što dolazi u paketu sa Reese? Dalje vam nema smisla pričati osim da im je bilo baš zanimljivo, jako nategnuto, napaljeno i izazovno, a kakve ih sve dogodovštine čekaju saznajte sami.

Uglavnom, priča je super, lagana, opuštajuća i smiješna, a odličan presjek su njihove bolne prošlosti koje nas iz sanjarenja bacaju u stvarnost i čak pomalo stane knedla u grlu. Priča je koliko seksi toliko i teška obzirom da su njihove živote definirale gadne tragedije iz kojih su oni izvukli dvoznačne pouke. Oboje su oprezni, ali to ne pokazuju, oboje strahuju, ali to ne žele priznati, oboje se zaljube jedno u drugo i žele sebi dati novu priliku, ali pod koju cijenu.

Svakako vam preporučam čitanje Šefa iz snova, a pogotovo u ljetnim danima jer više vuče vrućem ljubiću negoli teškoj knjizi pa je taman za opuštanje uz povremene turbolencije. Očekujte smiješne i zajedljive dijaloge, podbadanja i opake igrice uz dodatak iščekivanja prvog seksa. Nema neke napetosti, ali radnja ide vrlo brzo pa tu napetost i nije potrebna. Emocija ima na pretek, od smijeha do suza, od susprezanja do otpuštanja kočnica, pa bol i tuga u potisnutim sjećanjima, ali sve se to nekako sredi kada shvatite da nam glavna junakinja previše analizira stvari i pošteno se nasmijete njenim otvorenim mislima.

Zamjerka mi je samo jedna, nekako mu je prebrzo i prelako oprostila...eto morala sam reći pa kud puklo. I nije ovo spojler jer svi već znaju da je ovo priča sa very happy endom. Ali morala je biti čvršća, smionija, ali ne, vidjela je bol i poklekla. Ja mu ne bi tako olako prešla preko njegovih prebrzo izgovorenih i nepromišljenih riječi. Ali ljubić ko ljubić, trebalo je vjerojatno to tako biti, a meni je dovoljno što me knjiga zabavila i dala mi potrebnu dozu sretnog kraja i neke nove zbrkane ljubavi.

Recenziju napisala Sandra Avar

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Kristin Hannah- "Divlja djevojčica"

Jednog se dana u malom gradiću pojavi djevojčica, ona ne govori, prljava je i neuhranjena, u naručju drži štene vuka, a na tijelu ima ožiljke vezivanja. Pronalazi je lokalna policija i naravno čine sve kako bi saznali njezin identitet, te smatraju kako bi bilo najbolje da sa djevojčicom radi psiholog.  Julia je psihologinja koja je i sama nedavno doživjela trage diju i ostala ispunjena samoćom, a dolaskom Alise u njen dom stvari se brzo promijene i Julia mora potisnuti svoje osjećaje i posegnuti u dušu izgubljenog i uplašenog djeteta. Nitko ne zna da li je djevojčica bila ostavljena u šumi, izgubljena ili možda oteta, ali policija čini sve kako bi saznali tko je zapravo ona i što joj se dogodilo. U toku već vidnog napretka male djevojčice Alise pojavljuje se njezin biološki otac, osuđeni ubojica i traži da mu Julia, koju je Alisa jako zavoljela, vrati kćer. Hoće li Julia vratiti Alisu ocu? Kako će Alisa reagirati na Julijine pokušaje socijalizacije i hoće li ikada postati normalno dije

Monica McCarty- Duh

Evo nas na kraju serijala senzacionalnih Čuvara Visočja, a čak i autorica zahvaljuje svim čitateljima koji su bili uz nju od Poglavara do Duha. Moram priznati da mi je bila čast čitati tako osebujan, zanimljiv i pametan serijal koji nas je naučio časti, odanosti, odricanju i pravoj ljubavi zbog koje se vrijedi odreći svega. Ovoga puta upoznajemo lady Joan, zvanu Duh kojoj će srce zatreperiti zbog Alexa znanog kao Zmaj i još poznatijeg kao izdajnika. Ona kr ije prepredenost, snalažljivost i špijuniranje, a on krije prave razloge svoga odlaska. Jedno u drugo ludo su zaljubljeni, ali trebat će im dosta vremena da prihvate tajne koje ono drugo krije. Naravno da sve ode nizbrdo kada Alex sazna da je Joan špijun koji odaje važne informacije, ali svejedno je dovoljno voli da je pokuša obraniti i zaštititi. Rat je završio, Bruce je pobijedio, zavladala je sveobuhvatna sreća, a mi smo svjedočili mnogim usponima, padovima, stresnim situacijama i ratovanjima. Doživjeli smo sreću i suze, vjenčanja

Julia Samuel- I to će proći

  Odlična je ovo knjiga o ljubavi, obiteljskim odnosima, promjenama koje nam život donosi, zdravlju i traženju identiteta. Autorica je psihoterapeutkinja i u ovoj je knjizi iznijela primjere iz vlastite prakse, a sve u svrhu da nam prenese važne poruke o životnim krizama. Nadasve, knjiga je od velike pomoći ne samo ako je proučavate nego i ako povremeno čitate između redova. Od mene velika preporuka. „Život se svodi na promjene. U teoriji nam je to poznato, ali iskustvo je često znatno složenije nego što očekujemo...“ „Ljudi žude za sigurnošću i nerado se odričemo poznatog-jer se čini manje zastrašujućim od nepoznatog.“ „Možda je istina da za sve postoji mjesto i vrijeme...“ „Ljubav zahtijeva uporan rad i predanost...“ „Obitelj je složen sustav u kojem se puno više toga događa pod površinom nego na površini.“ „Život je težak i nosi sa sobom različite nevolje kojima se je nužno prilagoditi...“ Mozaik knjiga