Preskoči na glavni sadržaj

Kendall Ryan- Cimer


#24sataknjige

Cannon je oduvijek bio zaljubljen u Paige, ali ono oduvijek, jer bila je najbolja prijateljica njegove sestre i iako je bio mlađi od njih uvijek je bio u njihovom društvu diveći se Paige, curu koju nikada nije ni dodirnuo ali ju je jako želio. Sada se to dvoje ponovno sreću i to u vrlo čudnoj situaciji, naime Cannon treba smještaj na dva mjeseca i njegova sestra nagovori Paige da ga primi u svoj stan. Tu naravno nastaju problemi. Cannon se ne želi zaljubiti jer prvo očekuje izgraditi karijeri uglednog liječnika, a i ima gadne probleme sa djevojkama. Pitate se kakve probleme? Sve se nakon seksa sa njim u njega i zaljube pa mu prave kaos od života. E to on više ne želi, a Paige će doći u iskušenje koje će je stajati puno živaca i vremena.

Nakon što osjete neku kemiju koja nemilosrdno kola među njima pohvatati će se kako bi jedno drugome nešto dokazali. Paige će htjeti pobiti Cannonovu teoriju kako nije moguće zaljubiti se u njega samo zbog izvrsnog seksa, a Cannon će htjeti dokazati Paige kako je definitivno u krivu. I eto nevolje pomiješane sa puno seksa i tisuću neizgovorenih emocija. Može li jedan cimer promijeniti usamljeni svijet jedne djevojke? Može li ta ista djevojka ostati imuna na njegov šarm i strastvene poljupce? Saznajte sami kamo ih je odvela njihova avantura i koliko će biti teško priznati prave osjećaje.

„Cimer“ je zabavan erotski romančić, baš onako kratko i slatko štivo koje će vam pokazati kako je lako zaljubiti se i još lakše pravu ljubav zauvijek izgubiti. Ponekad je dovoljan samo trenutak da bi se izrekle krive riječi i da odnos postane pretežak i tu onda dolazi ili do potpunog kraha situacije gdje se dvoje zauvijek raziđu ili se dogodi ono dugo očekivano priznanje sa obje strane pa njihova ljubav napokon zaživi.

Zamamno, seksi, napaljujuće i taman za plažu da se onako lijepo od srca nasmijete likovima koji ne prestaju izvoditi gluposti, a onda na kraju na lice će vam doći opušteni osmijeh koji znači kraj kakav sve mi dame želimo i očekujemo. Neću vam sad tu filozofirati, ali zapitajte se biste li mogli imati vezu bez osjećaja? Zapitajte se koliko bi vam bilo teško kada bi prema nekome nešto osjećali, a ta vam druga osoba ne želi priznati svoje osjećaje ili jednostavno znate da ne osjeća ništa? Zeznuto i teško, ponekad postane preteško i tu onda dolazi ona rečenica: „Ili sve ili ništa.“ Jeste li vi za sve ili ipak za ništa?

Velika preporuka od mene, doista sam uživala uz ovo dvoje napaljenih golupčića i nek se zna da je ova priča zapravo jedna duboka emocionalna zavrzlama kakvu svi barem jednom doživimo.

Recenziju napisala Sandra Avar

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Julia Quinn-"Kad je bio grešan"

Mozaik knjiga Mislim da mi je ovaj roman do sada najbolji iz serije o obitelji Bridgerton. Od samog početka bolan i težak, suze se prolijevaju i stvarno mislim da ne bi bilo fer govoriti vam o tih prvih 70 stranica jer bio bi to prevelik spojler, ali taj uvod definitivno je prekretnica u životima Michaela i Francesce koji su u samo jednom trenu spoznali bol, patnju i   veliki gubitak. Da trebalo se to dvoje naći, ali cijena koju su već u startu platili možda je bila mrvicu previsoka. „U svačijem životu postoji neka prekretnica. Trenutak tako značajan, tako prodoran i jasan da ga čovjek osjeti kao udarac u prsa od kojeg ostaje bez zraka, te čovjek zna, bez i najmanje natruhe sumnje zna, kako njegov život više nikada neće biti isti.“ Michael je od prvog pogleda na Francescu zaboravio svoje razvratništo i zaljubio se u nju, u ženu svoga rođaka. Šutio je i volio je beskrajno nikada ne pokazujući svoje osjećaje prema njoj, nikada joj ne priznajući koliko je uistinu voli, a volio ju je i

Jojo Moyes-"Djevojka koju si ostavio za sobom"

Profil Godina je 1916., Prvi Svjetski rat, Francuska je okupirana, Nijemci tlače i uništavaju domove Francuza, a u tom je vrtlogu straha Sophie, mlada hrabra žena, čiji je muž odveden u logor, odlučna kako će pod svaku cijenu spasiti svoj gradić od pošasti okupacije. Njen dom Nijemci odaberu za mjesto na kojem će večerati i opskrbe je namjernicama kako   bi kuhala slasne obroke za Herr Kommandanta i njegove časnike. Nije sretna zbog toga, prijatelji joj prestaju biti prijatelji, klevetaju je i osuđuju bez ijednog pitanja, svi su sigurni kako Sophie pomaže Nijemcima, ali ona se samo bori za opstanak. I koliko god sebe uvjerava kako neće stati ni pod koju cijenu na stranu neprijatelja, ona se ipak malo previše zbliži sa Herr Kommandantom i tada Sophie učini strašnu pogrešku. Čin koji je predvidjela, a ipak upala u klopku, naveo ju je da preispituje svoje odluke u detalje, ali povratka nije bilo, učinjeno se ne može ispraviti. Vraćamo se u sadašnjost gdje upoznajemo Liv koju je muž pe

Mary Balogh- "Dogovor"

Izdanje  Mozaik knjiga - čitam i lajkam Vincent Hunt bio je mladi časnik u vojsci, prilikom napada izgubio je vid i tako postao ovisan o svojoj obitelji, majci, baki i trima sestrama. Nije želio ovisiti o drugima, želio je živjeti sam, želio je slobodu, želio je miran život bez da mu stalno netko visi za vratom pokušavajući mu pomoći i olakšati, želio je da ga svi prestanu sa žalijevati i da mu prestanu stalno tražiti ženu. Uvidio je da je jedini izlaz bijeg. Sa svojim je dugogodišnjim pobočnikom, slugom i prijateljem otišao usred noći na svoje drugo imanje. Vincent je iznimno bogat, naslijedio je od ujaka titulu vikonta, ali sve to njemu ne znači ništa jer on teži samo biti napokon svoj i neovisan. Mlad je i naivan kakav je bio i cijelog svoga života kada je radio brojne nepodopštine pa tako i sada skoro upada u stupicu iz koje ga u zadnji tren spašava djevojka imenom Sophie. Sophin je otac bio razbaštinjen davno prije njenog rođenja. Bio je pustolov, kockar i razvratnik, bio je zgo