Preskoči na glavni sadržaj

Sarah Morgan- Prvi put i zauvijek

 Nova trilogija spomenute autorice krije divne i emocionalne priče o tri prijateljice, a autorica se posvetila temi prijateljstva i htjela je pokazati koliko dobri prijatelji čine sretna vremena još ljepšima, a ružna podnošljivijima, kako i sama kaže u uvodnom dijelu knjige.


Ovaj prvi dio trilogije Emilyna je priča o ljetu koje će joj donijeti mnoge promjene, a njen dolazak na otok Puffin promijenit će joj život u potpunosti. Naći će se u vrlo nezgodnoj ulozi zamjenske majke, upoznat će zgodnog i karizmatičnog vlasnika jedriličarskog kluba i pokušat će sve svoje tajne zadržati za sebe, ali Ryan će krenuti u osvajačku misiju i pokušati pomoći Emily da se barem malo opusti i uživa.

Hoće li Emily pronaći sreću i sigurnost u svome novom utočištu na otoku Puffinu? Hoće li dopustiti Ryanu da joj se približi? Koga to Emily cijelo vrijeme štiti? Saznajte sami što se sve događalo na tom divnom otoku, a ja vam dajem preporuku za ovu nježnu, romantičnu i vrlo emocionalnu priču o ljubavi, prijateljstvu i zajedništvu.

Likovi su puni života, a ujedno vješto kriju mnoge tajne. Zbunjeni su, svojeglavi i zaljubljeni te je samo pitanje vremena tko će prvi popustiti. Priča je slatka i dirljiva, a predivno prikazuje moć prijateljstva i potrebu da se bude prihvaćen i voljen. Roman je savršeno ljetno seksi štivo koje se brzo pročita i na kraju vam zablista osmijeh zadovoljstva na licu. Sigurno ću čitati svaku knjigu ove trilogije jer jako mi se sviđaju realni opisi, kemija između likova i strast koja zrači iz svake stranice.
Znanje

Osvrt napisala Sandra Avar


Primjedbe

  1. U braku sam sedam godina bez djeteta pa se moj suprug počinje čudno ponašati, u posljednje vrijeme dolazi kući i više ne provodi vrijeme sa mnom, a i razveo se od mene. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je liječnik rekao da ne postoji način da zatrudnim, to bi mi doista zagorčalo život. sve dok nisam naišao na prijatelja koji mi je s interneta pričao o DR ALABI, kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje prolazim, pa sam ga kontaktirao na: dralaba3000@gmail.com i objasnio mu. rekao mi je sve što sam trebao dati prije nego što je mogao odustati od uroka da vrati mog muža, što sam i učinila, i poslao je snažnu molitvu koju sam morala izgovoriti usred noći dok je izgovarao ljubavnu čaroliju. Bilo je pravo čudo 48 sati kasnije moj jedini muž mi se vratio i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je potpuno spreman podržati me u svemu što želim. Brzo sam nazvao ALABA -u i rekao mu što se u tom trenutku događa, a on mi je također pripremio i poslao lijek koji je rekao da će izliječiti sve neželjene bolesti ili infekcije koje me sprečavaju da zatrudnim, a zatim me uputio u to. kako ga koristiti prije susreta sa suprugom. To je bilo nakon korištenja ove autohtone biljke i korijena, nekoliko tjedana kasnije počela sam osjećati znakove trudnoće po cijelom tijelu, stvarno sam trudna, upravo sam rodila dječaka 1. ovog mjeseca. Obećavam da ću obavijestiti cijeli svijet o DR ALABA -i kako bi očuvao moju vezu, kao i da će mi dati djecu, koju danas mogu ponosno nazvati svojom. Za svaku ženu koja smatra da je ovo nemoguće, evo vaše prilike da se nasmiješite i donosite sreću svojoj obitelji, obratite se e-pošti DR ALABA: dralaba3000@gmail.com ili kontaktirajte njegov WhatsApp / viber s ovim brojem: +1 (580) 373- 2215, Bog je poslan da vrati izgubljene ljubavnike i donese vam sreću.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Kristin Hannah- "Divlja djevojčica"

Jednog se dana u malom gradiću pojavi djevojčica, ona ne govori, prljava je i neuhranjena, u naručju drži štene vuka, a na tijelu ima ožiljke vezivanja. Pronalazi je lokalna policija i naravno čine sve kako bi saznali njezin identitet, te smatraju kako bi bilo najbolje da sa djevojčicom radi psiholog.  Julia je psihologinja koja je i sama nedavno doživjela trage diju i ostala ispunjena samoćom, a dolaskom Alise u njen dom stvari se brzo promijene i Julia mora potisnuti svoje osjećaje i posegnuti u dušu izgubljenog i uplašenog djeteta. Nitko ne zna da li je djevojčica bila ostavljena u šumi, izgubljena ili možda oteta, ali policija čini sve kako bi saznali tko je zapravo ona i što joj se dogodilo. U toku već vidnog napretka male djevojčice Alise pojavljuje se njezin biološki otac, osuđeni ubojica i traži da mu Julia, koju je Alisa jako zavoljela, vrati kćer. Hoće li Julia vratiti Alisu ocu? Kako će Alisa reagirati na Julijine pokušaje socijalizacije i hoće li ikada postati normalno dije

Monica McCarty- Duh

Evo nas na kraju serijala senzacionalnih Čuvara Visočja, a čak i autorica zahvaljuje svim čitateljima koji su bili uz nju od Poglavara do Duha. Moram priznati da mi je bila čast čitati tako osebujan, zanimljiv i pametan serijal koji nas je naučio časti, odanosti, odricanju i pravoj ljubavi zbog koje se vrijedi odreći svega. Ovoga puta upoznajemo lady Joan, zvanu Duh kojoj će srce zatreperiti zbog Alexa znanog kao Zmaj i još poznatijeg kao izdajnika. Ona kr ije prepredenost, snalažljivost i špijuniranje, a on krije prave razloge svoga odlaska. Jedno u drugo ludo su zaljubljeni, ali trebat će im dosta vremena da prihvate tajne koje ono drugo krije. Naravno da sve ode nizbrdo kada Alex sazna da je Joan špijun koji odaje važne informacije, ali svejedno je dovoljno voli da je pokuša obraniti i zaštititi. Rat je završio, Bruce je pobijedio, zavladala je sveobuhvatna sreća, a mi smo svjedočili mnogim usponima, padovima, stresnim situacijama i ratovanjima. Doživjeli smo sreću i suze, vjenčanja

Julia Samuel- I to će proći

  Odlična je ovo knjiga o ljubavi, obiteljskim odnosima, promjenama koje nam život donosi, zdravlju i traženju identiteta. Autorica je psihoterapeutkinja i u ovoj je knjizi iznijela primjere iz vlastite prakse, a sve u svrhu da nam prenese važne poruke o životnim krizama. Nadasve, knjiga je od velike pomoći ne samo ako je proučavate nego i ako povremeno čitate između redova. Od mene velika preporuka. „Život se svodi na promjene. U teoriji nam je to poznato, ali iskustvo je često znatno složenije nego što očekujemo...“ „Ljudi žude za sigurnošću i nerado se odričemo poznatog-jer se čini manje zastrašujućim od nepoznatog.“ „Možda je istina da za sve postoji mjesto i vrijeme...“ „Ljubav zahtijeva uporan rad i predanost...“ „Obitelj je složen sustav u kojem se puno više toga događa pod površinom nego na površini.“ „Život je težak i nosi sa sobom različite nevolje kojima se je nužno prilagoditi...“ Mozaik knjiga