Preskoči na glavni sadržaj

Samantha Young- Nightingale Way (Vrhunac požude)


FOKUS na hit

Logan je dvije godine proveo u zatvoru, a ako ste čitali Scotland Street onda znate i zašto, ako niste čitali onda je možda vrijeme da pročitate. Nego, Logan sada ima novi život, posao koji mu daje sigurnost i stan u koji svakoga dana dovodi novu ušminkanu ljepoticu i od kojih je svaka od njih poprilično glasna u seks aktivnostima. A Logan ima i susjedu, Grace je pobjegla od manipulativne obitelji i stvorila si je novi dom i novu obitelj u što se jedan arogantni ženskaroš nikako ne uklapa. Od njihovog prvog susreta oni su kao pas i mačka, munje i gromovi iznad njih ništa su naspram njihovih svađa oko stvari koje njegove pratilje izvode. Grace ludi, Logan se smije.

Njihovi sukobi na stubištu postaju sve gori, sve žešći i posve nepotrebni, a onda jednoga dana u njihovoj užarenoj prepirci prekine ih novo iznenađenje. Nađu se u situaciji koja na prvi pogled nema izlaza, a ta situacija zahtijeva brzu reakciju. Logan od osornog i staloženog lika postaje zbunjen i pritisak ga svlada, a Grace popušta uzde i uzima stvari u svoje ruke kako bi Loganu pružila podršku. E upravo u tom trenutku oboje shvaćaju kako njihove trivijalne svađe više nisu važne nego je sada jedino važno spasiti jedan mladi život koji se našao u okrutnom svijetu. Grace i Logan od toga dana postaju prijatelji, ali pojma nemaju kako će ih svakodnevno druženje odvesti ravno u oluju.

Iskreno rečeno, ovaj završetak serijala je prava bomba. Sa svakom sam se knjigom iz serijala dobro nasmijala i ponegdje pustila suzu, ali ovaj me dio baš stresao, tu sam puno plakala što zbog sreće što zbog tuge. Ovaj dio mi je pokazao brutalnu realnost života, stvarnost koja nas uistinu okružuje, bol koju ljudi osjećaju svakoga dana. O da, lijepo sam proplakala ovu knjigu i ovoga puta ne žalim. Već sam puno puta rekla da Samantha piše stvari koje pogode u srce, ali prije svega to su stvari iz svakodnevnog života koje nas gledaju iz prikrajka. Tu su financijski problemi, zlostavljanja, zanemarivanja, droga, gubitak...i Samantha o svemu tome progovara bez zadrške, bez umatanja u sjajni papir, samo čista realnost i zbog toga je baš volim. Poneke knjige nas sravnaju jer daju previše boli, ali ovaj serijal uz svu tu tragediju daje uvijek iznova novu ljubav. Tako i sada imamo tu divnu ljubav na pomolu koja prkosi svemu i koja ublažava sve boli.

Logan i Grace doživjet će i stres i suze, a suočiti će se sa nepovjerenjem koje će ih umalo slomiti, ali kada sve napokon sjedne na svoje mjesto Logan će shvatiti da još uvijek može pružiti ljubav, a Grace će tu istu ljubav pokušati prihvatiti. Sve se tu vrti oko povjerenja i kajanja, obje strane imaju svoje demone, obitelji koje ih ne shvaćaju i koje im nikada nisu bile podrška, oboje će trebati uprti svu snagu kako bi prevladali svoje strahove i napokon prihvatili da su savršeni upravo takvi kakvi jesu. Možda je baš tu bit priče, možda je baš to povjerenje povezano sa prihvaćanjem, ali koliko je trnovit put prema cilju saznajte sami.

Odličan završetak serijala, zapleti koji kidaju živce i priča koja unosi vedrinu u život. Da, ponekad su suze potrebne kako bi stvari sjele na svoje mjesto, ali itekako su i erotske scene odličan izbor da se misli skrenu sa gubitka. Seksi scena ne nedostaje isto kao ni erotskog naboja. Iskrice lete na sve strane, dvosmislene rečenice doslovno vas raspamete, a taj žar i ta žudnja u svakoj rečenici pravi su začin da priča bude mljac. Preporučam od srca da pročitate cijeli serijal jer je poseban i jednistven i sumnjam da ću ikada opet naletjeti na ovakve priče i na ovako zgodne muškarce kakve nam je Samantha stvorila.

Krasan dodatak ovoj završnici su epilozi svih cura koje su živjele u ovom serijalu, sve one daju nam pravi kraj, baš ono što trebamo kako bi sa osmijehom na licu mogli reći: „Evo tu je kraj i sretno im svima bilo.“ Bila je ovo zanimljiva pustolovina puna drama i intriga popraćena vrućim seksom i (moram ponoviti) božanstveno zgodnim i divnim muškarcima. Uživajte.

Recenziju napisala Sandra Avar

Primjedbe

  1. I never believed in spell casting but After 6 years of dating my ex-lover, I still imagine how Dr. Aarush
    brought my ex-lover back to me in just 24 hours. No one could have ever made me believe that there is a real spell caster that really works. am Kate by me,I want to quickly tell the world that there is a real online spell caster that is powerful and genuine, His name is Dr. Aarush, He helped me recently to reunite my relationship with my ex-lover who left me, When I contacted Dr Aarush he cast a love spell for me and my ex-lover who said he doesn't have anything to do with me again called me and started begging me. he is back now with so much love and caring. today I am glad to let you all know that this spell caster has the powers of bringing lovers back. because I am now happy with my lover, and the most surprising, is that our love is very strong, every day is happiness and joy. and there is nothing like been with the man you love.I am so happy my love is back to me with the help of Dr.Aarush if you have similar problem I will advise you to contact him, he is there to help you and put a smile on your face ask he did to me and others. his contact +27733587735 Email:aarushnadeem50@gmail.com Web:http://top-psychic-online-caster.com/

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Jojo Moyes-"Djevojka koju si ostavio za sobom"

Profil

Godina je 1916., Prvi Svjetski rat, Francuska je okupirana, Nijemci tlače i uništavaju domove Francuza, a u tom je vrtlogu straha Sophie, mlada hrabra žena, čiji je muž odveden u logor, odlučna kako će pod svaku cijenu spasiti svoj gradić od pošasti okupacije. Njen dom Nijemci odaberu za mjesto na kojem će večerati i opskrbe je namjernicama kakobi kuhala slasne obroke za Herr Kommandanta i njegove časnike. Nije sretna zbog toga, prijatelji joj prestaju biti prijatelji, klevetaju je i osuđuju bez ijednog pitanja, svi su sigurni kako Sophie pomaže Nijemcima, ali ona se samo bori za opstanak. I koliko god sebe uvjerava kako neće stati ni pod koju cijenu na stranu neprijatelja, ona se ipak malo previše zbliži sa Herr Kommandantom i tada Sophie učini strašnu pogrešku. Čin koji je predvidjela, a ipak upala u klopku, naveo ju je da preispituje svoje odluke u detalje, ali povratka nije bilo, učinjeno se ne može ispraviti.

Vraćamo se u sadašnjost gdje upoznajemo Liv koju je muž perfekcion…

A.J.Finn-"Žena na prozoru"

Profil

Dok razmišljam kako vam prenijeti dojmove ovoga romana, a da vam ništa ne spojlam, možda da krenemo od nje, Anne, žene koja pati od agorafobije i koja doista pati u svakom smislu te riječi. Ona se boji otvorenih prostora, boji se nepreglednosti neba i nema šanse da izađe iz kuće. To je naravno posljedica traume o kojoj nam ona tek na sredini knjige počinje pričati.Njena je bol velika, proždire je krivnja pomiješana sa strahom, a kako bi to potisnula Anna se zatvorila u svoju kuću, prigušila je svjetla, ne otvara prozore, hranu i lijekove naručuje dostavom. U istoj kući živi David, on je njezin podstanar koji živi kat niže i koji joj pomaže oko sitnih poslova, tipa iznošenja smeća i takvih radnji koje bi Anni zadale previše kalkulacija i stresa.

Budući da Anna nema ništa pametno za raditi po cijele dane zatvorena u kući ona igra šah na internetu, pregledava tisuće stranica, istražuje o svome stanju, razgovara sa ljudima koji pate od agorafobije i špijunira susjede. Promatra ih kro…

Julia Quinn-"Kad je bio grešan"

Mozaik knjiga

Mislim da mi je ovaj roman do sada najbolji iz serije o obitelji Bridgerton. Od samog početka bolan i težak, suze se prolijevaju i stvarno mislim da ne bi bilo fer govoriti vam o tih prvih 70 stranica jer bio bi to prevelik spojler, ali taj uvod definitivno je prekretnica u životima Michaela i Francesce koji su u samo jednom trenu spoznali bol, patnju iveliki gubitak. Da trebalo se to dvoje naći, ali cijena koju su već u startu platili možda je bila mrvicu previsoka.

„U svačijem životu postoji neka prekretnica. Trenutak tako značajan, tako prodoran i jasan da ga čovjek osjeti kao udarac u prsa od kojeg ostaje bez zraka, te čovjek zna, bez i najmanje natruhe sumnje zna, kako njegov život više nikada neće biti isti.“

Michael je od prvog pogleda na Francescu zaboravio svoje razvratništo i zaljubio se u nju, u ženu svoga rođaka. Šutio je i volio je beskrajno nikada ne pokazujući svoje osjećaje prema njoj, nikada joj ne priznajući koliko je uistinu voli, a volio ju je i želio da…