Preskoči na glavni sadržaj

Kendall Ryan- Cimer


#24sataknjige

Cannon je oduvijek bio zaljubljen u Paige, ali ono oduvijek, jer bila je najbolja prijateljica njegove sestre i iako je bio mlađi od njih uvijek je bio u njihovom društvu diveći se Paige, curu koju nikada nije ni dodirnuo ali ju je jako želio. Sada se to dvoje ponovno sreću i to u vrlo čudnoj situaciji, naime Cannon treba smještaj na dva mjeseca i njegova sestra nagovori Paige da ga primi u svoj stan. Tu naravno nastaju problemi. Cannon se ne želi zaljubiti jer prvo očekuje izgraditi karijeri uglednog liječnika, a i ima gadne probleme sa djevojkama. Pitate se kakve probleme? Sve se nakon seksa sa njim u njega i zaljube pa mu prave kaos od života. E to on više ne želi, a Paige će doći u iskušenje koje će je stajati puno živaca i vremena.

Nakon što osjete neku kemiju koja nemilosrdno kola među njima pohvatati će se kako bi jedno drugome nešto dokazali. Paige će htjeti pobiti Cannonovu teoriju kako nije moguće zaljubiti se u njega samo zbog izvrsnog seksa, a Cannon će htjeti dokazati Paige kako je definitivno u krivu. I eto nevolje pomiješane sa puno seksa i tisuću neizgovorenih emocija. Može li jedan cimer promijeniti usamljeni svijet jedne djevojke? Može li ta ista djevojka ostati imuna na njegov šarm i strastvene poljupce? Saznajte sami kamo ih je odvela njihova avantura i koliko će biti teško priznati prave osjećaje.

„Cimer“ je zabavan erotski romančić, baš onako kratko i slatko štivo koje će vam pokazati kako je lako zaljubiti se i još lakše pravu ljubav zauvijek izgubiti. Ponekad je dovoljan samo trenutak da bi se izrekle krive riječi i da odnos postane pretežak i tu onda dolazi ili do potpunog kraha situacije gdje se dvoje zauvijek raziđu ili se dogodi ono dugo očekivano priznanje sa obje strane pa njihova ljubav napokon zaživi.

Zamamno, seksi, napaljujuće i taman za plažu da se onako lijepo od srca nasmijete likovima koji ne prestaju izvoditi gluposti, a onda na kraju na lice će vam doći opušteni osmijeh koji znači kraj kakav sve mi dame želimo i očekujemo. Neću vam sad tu filozofirati, ali zapitajte se biste li mogli imati vezu bez osjećaja? Zapitajte se koliko bi vam bilo teško kada bi prema nekome nešto osjećali, a ta vam druga osoba ne želi priznati svoje osjećaje ili jednostavno znate da ne osjeća ništa? Zeznuto i teško, ponekad postane preteško i tu onda dolazi ona rečenica: „Ili sve ili ništa.“ Jeste li vi za sve ili ipak za ništa?

Velika preporuka od mene, doista sam uživala uz ovo dvoje napaljenih golupčića i nek se zna da je ova priča zapravo jedna duboka emocionalna zavrzlama kakvu svi barem jednom doživimo.

Recenziju napisala Sandra Avar

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Julia Quinn-"Kad je bio grešan"

Mozaik knjiga Mislim da mi je ovaj roman do sada najbolji iz serije o obitelji Bridgerton. Od samog početka bolan i težak, suze se prolijevaju i stvarno mislim da ne bi bilo fer govoriti vam o tih prvih 70 stranica jer bio bi to prevelik spojler, ali taj uvod definitivno je prekretnica u životima Michaela i Francesce koji su u samo jednom trenu spoznali bol, patnju i   veliki gubitak. Da trebalo se to dvoje naći, ali cijena koju su već u startu platili možda je bila mrvicu previsoka. „U svačijem životu postoji neka prekretnica. Trenutak tako značajan, tako prodoran i jasan da ga čovjek osjeti kao udarac u prsa od kojeg ostaje bez zraka, te čovjek zna, bez i najmanje natruhe sumnje zna, kako njegov život više nikada neće biti isti.“ Michael je od prvog pogleda na Francescu zaboravio svoje razvratništo i zaljubio se u nju, u ženu svoga rođaka. Šutio je i volio je beskrajno nikada ne pokazujući svoje osjećaje prema njoj, nikada joj ne priznajući koliko je uistinu voli, a volio ju je i

Jojo Moyes-"Djevojka koju si ostavio za sobom"

Profil Godina je 1916., Prvi Svjetski rat, Francuska je okupirana, Nijemci tlače i uništavaju domove Francuza, a u tom je vrtlogu straha Sophie, mlada hrabra žena, čiji je muž odveden u logor, odlučna kako će pod svaku cijenu spasiti svoj gradić od pošasti okupacije. Njen dom Nijemci odaberu za mjesto na kojem će večerati i opskrbe je namjernicama kako   bi kuhala slasne obroke za Herr Kommandanta i njegove časnike. Nije sretna zbog toga, prijatelji joj prestaju biti prijatelji, klevetaju je i osuđuju bez ijednog pitanja, svi su sigurni kako Sophie pomaže Nijemcima, ali ona se samo bori za opstanak. I koliko god sebe uvjerava kako neće stati ni pod koju cijenu na stranu neprijatelja, ona se ipak malo previše zbliži sa Herr Kommandantom i tada Sophie učini strašnu pogrešku. Čin koji je predvidjela, a ipak upala u klopku, naveo ju je da preispituje svoje odluke u detalje, ali povratka nije bilo, učinjeno se ne može ispraviti. Vraćamo se u sadašnjost gdje upoznajemo Liv koju je muž pe

Kristin Hannah- "Divlja djevojčica"

Jednog se dana u malom gradiću pojavi djevojčica, ona ne govori, prljava je i neuhranjena, u naručju drži štene vuka, a na tijelu ima ožiljke vezivanja. Pronalazi je lokalna policija i naravno čine sve kako bi saznali njezin identitet, te smatraju kako bi bilo najbolje da sa djevojčicom radi psiholog.  Julia je psihologinja koja je i sama nedavno doživjela trage diju i ostala ispunjena samoćom, a dolaskom Alise u njen dom stvari se brzo promijene i Julia mora potisnuti svoje osjećaje i posegnuti u dušu izgubljenog i uplašenog djeteta. Nitko ne zna da li je djevojčica bila ostavljena u šumi, izgubljena ili možda oteta, ali policija čini sve kako bi saznali tko je zapravo ona i što joj se dogodilo. U toku već vidnog napretka male djevojčice Alise pojavljuje se njezin biološki otac, osuđeni ubojica i traži da mu Julia, koju je Alisa jako zavoljela, vrati kćer. Hoće li Julia vratiti Alisu ocu? Kako će Alisa reagirati na Julijine pokušaje socijalizacije i hoće li ikada postati normalno dije