Preskoči na glavni sadržaj

Kendall Ryan- Cimer


#24sataknjige

Cannon je oduvijek bio zaljubljen u Paige, ali ono oduvijek, jer bila je najbolja prijateljica njegove sestre i iako je bio mlađi od njih uvijek je bio u njihovom društvu diveći se Paige, curu koju nikada nije ni dodirnuo ali ju je jako želio. Sada se to dvoje ponovno sreću i to u vrlo čudnoj situaciji, naime Cannon treba smještaj na dva mjeseca i njegova sestra nagovori Paige da ga primi u svoj stan. Tu naravno nastaju problemi. Cannon se ne želi zaljubiti jer prvo očekuje izgraditi karijeri uglednog liječnika, a i ima gadne probleme sa djevojkama. Pitate se kakve probleme? Sve se nakon seksa sa njim u njega i zaljube pa mu prave kaos od života. E to on više ne želi, a Paige će doći u iskušenje koje će je stajati puno živaca i vremena.

Nakon što osjete neku kemiju koja nemilosrdno kola među njima pohvatati će se kako bi jedno drugome nešto dokazali. Paige će htjeti pobiti Cannonovu teoriju kako nije moguće zaljubiti se u njega samo zbog izvrsnog seksa, a Cannon će htjeti dokazati Paige kako je definitivno u krivu. I eto nevolje pomiješane sa puno seksa i tisuću neizgovorenih emocija. Može li jedan cimer promijeniti usamljeni svijet jedne djevojke? Može li ta ista djevojka ostati imuna na njegov šarm i strastvene poljupce? Saznajte sami kamo ih je odvela njihova avantura i koliko će biti teško priznati prave osjećaje.

„Cimer“ je zabavan erotski romančić, baš onako kratko i slatko štivo koje će vam pokazati kako je lako zaljubiti se i još lakše pravu ljubav zauvijek izgubiti. Ponekad je dovoljan samo trenutak da bi se izrekle krive riječi i da odnos postane pretežak i tu onda dolazi ili do potpunog kraha situacije gdje se dvoje zauvijek raziđu ili se dogodi ono dugo očekivano priznanje sa obje strane pa njihova ljubav napokon zaživi.

Zamamno, seksi, napaljujuće i taman za plažu da se onako lijepo od srca nasmijete likovima koji ne prestaju izvoditi gluposti, a onda na kraju na lice će vam doći opušteni osmijeh koji znači kraj kakav sve mi dame želimo i očekujemo. Neću vam sad tu filozofirati, ali zapitajte se biste li mogli imati vezu bez osjećaja? Zapitajte se koliko bi vam bilo teško kada bi prema nekome nešto osjećali, a ta vam druga osoba ne želi priznati svoje osjećaje ili jednostavno znate da ne osjeća ništa? Zeznuto i teško, ponekad postane preteško i tu onda dolazi ona rečenica: „Ili sve ili ništa.“ Jeste li vi za sve ili ipak za ništa?

Velika preporuka od mene, doista sam uživala uz ovo dvoje napaljenih golupčića i nek se zna da je ova priča zapravo jedna duboka emocionalna zavrzlama kakvu svi barem jednom doživimo.

Recenziju napisala Sandra Avar

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Kristin Hannah- "Divlja djevojčica"

Jednog se dana u malom gradiću pojavi djevojčica, ona ne govori, prljava je i neuhranjena, u naručju drži štene vuka, a na tijelu ima ožiljke vezivanja. Pronalazi je lokalna policija i naravno čine sve kako bi saznali njezin identitet, te smatraju kako bi bilo najbolje da sa djevojčicom radi psiholog.  Julia je psihologinja koja je i sama nedavno doživjela trage diju i ostala ispunjena samoćom, a dolaskom Alise u njen dom stvari se brzo promijene i Julia mora potisnuti svoje osjećaje i posegnuti u dušu izgubljenog i uplašenog djeteta. Nitko ne zna da li je djevojčica bila ostavljena u šumi, izgubljena ili možda oteta, ali policija čini sve kako bi saznali tko je zapravo ona i što joj se dogodilo. U toku već vidnog napretka male djevojčice Alise pojavljuje se njezin biološki otac, osuđeni ubojica i traži da mu Julia, koju je Alisa jako zavoljela, vrati kćer. Hoće li Julia vratiti Alisu ocu? Kako će Alisa reagirati na Julijine pokušaje socijalizacije i hoće li ikada postati normalno dije

Monica McCarty- Duh

Evo nas na kraju serijala senzacionalnih Čuvara Visočja, a čak i autorica zahvaljuje svim čitateljima koji su bili uz nju od Poglavara do Duha. Moram priznati da mi je bila čast čitati tako osebujan, zanimljiv i pametan serijal koji nas je naučio časti, odanosti, odricanju i pravoj ljubavi zbog koje se vrijedi odreći svega. Ovoga puta upoznajemo lady Joan, zvanu Duh kojoj će srce zatreperiti zbog Alexa znanog kao Zmaj i još poznatijeg kao izdajnika. Ona kr ije prepredenost, snalažljivost i špijuniranje, a on krije prave razloge svoga odlaska. Jedno u drugo ludo su zaljubljeni, ali trebat će im dosta vremena da prihvate tajne koje ono drugo krije. Naravno da sve ode nizbrdo kada Alex sazna da je Joan špijun koji odaje važne informacije, ali svejedno je dovoljno voli da je pokuša obraniti i zaštititi. Rat je završio, Bruce je pobijedio, zavladala je sveobuhvatna sreća, a mi smo svjedočili mnogim usponima, padovima, stresnim situacijama i ratovanjima. Doživjeli smo sreću i suze, vjenčanja

Julia Samuel- I to će proći

  Odlična je ovo knjiga o ljubavi, obiteljskim odnosima, promjenama koje nam život donosi, zdravlju i traženju identiteta. Autorica je psihoterapeutkinja i u ovoj je knjizi iznijela primjere iz vlastite prakse, a sve u svrhu da nam prenese važne poruke o životnim krizama. Nadasve, knjiga je od velike pomoći ne samo ako je proučavate nego i ako povremeno čitate između redova. Od mene velika preporuka. „Život se svodi na promjene. U teoriji nam je to poznato, ali iskustvo je često znatno složenije nego što očekujemo...“ „Ljudi žude za sigurnošću i nerado se odričemo poznatog-jer se čini manje zastrašujućim od nepoznatog.“ „Možda je istina da za sve postoji mjesto i vrijeme...“ „Ljubav zahtijeva uporan rad i predanost...“ „Obitelj je složen sustav u kojem se puno više toga događa pod površinom nego na površini.“ „Život je težak i nosi sa sobom različite nevolje kojima se je nužno prilagoditi...“ Mozaik knjiga