Preskoči na glavni sadržaj

Julie James- "Najseksi frajer na svijetu"

Taylor je odvjetnica koju je teško zbuniti,samouvjerena je koliko u svome poslu toliko i u ljubavi. Usred je važne parnice o slučaju seksualnog zlostavljanja ali dobije i jedan pomalo neobičan zadatak. Mora pripremiti najzgodnijeg glumca Hollywooda njegovoj ulozi odvjetnika u filmu. Hladnokrvna, smirena i pribrana ona odbija pasti na njegov šarm,ali iz znatiželje izlati sa Jasonovim konkurentskim glumcem Scottom i recimo da se stvari počnu odvijati u krivom smjeru.

Jason je slavan i neodoljiv glumac koji je navikao da žene padaju na koljena čim ga ugledaju, ali njegovu pozornost zaokupi baš Taylor upravo zbog njene ravnodušnosti. Ona nije nalik nijednoj ženi koju je dosad upoznao,samim time što je ne zanima njegova slava i novac. On smatra kako je Taylor savršeni izazov za njega i što ga više ona odbija tako se njemu sve više čini kako je ona prava žena za njega. Kako on odluči učititi je ljubomornom tako i ona vrača istom mjerom.

Savršen ljubavni roman koji se lako i brzo čita,pun humora i sarkazma nasmijat će vas do suza. Ovo je pomalo tipična priča kojoj bez imalo problema možete pretpostaviti kraj,ali ipak odlično štivo za plažu i razbibrigu. Sjajno sam se zabavila čitanjem ove priče koja na smiješan način savršeno prikazuje kako mi žene znamo biti neodlučne (u svemu), praviti se nedostupnima da sačuvamo ponos i ugled,ali ipak padamo na neodoljive muškarce ako oni pokažu da su spremni stvarno se primijeniti zbog prave ljubavi. Tako i Taylor i Jason kroz priču prikazuju svoje loše i dobre strane,neprestano se zadirkujući, spašavajući jedan drugoga iz problema i rješavaju zavrzlame u svojim životima. Na vama je samo da pročitate ovaj savršeno duhovit ljubavni roman i saznate hoće li prava ljubav uistinu pobijediti.

Recenziju napisala Sandra Avar

U izdanju Znanje


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Jojo Moyes-"Djevojka koju si ostavio za sobom"

Profil

Godina je 1916., Prvi Svjetski rat, Francuska je okupirana, Nijemci tlače i uništavaju domove Francuza, a u tom je vrtlogu straha Sophie, mlada hrabra žena, čiji je muž odveden u logor, odlučna kako će pod svaku cijenu spasiti svoj gradić od pošasti okupacije. Njen dom Nijemci odaberu za mjesto na kojem će večerati i opskrbe je namjernicama kakobi kuhala slasne obroke za Herr Kommandanta i njegove časnike. Nije sretna zbog toga, prijatelji joj prestaju biti prijatelji, klevetaju je i osuđuju bez ijednog pitanja, svi su sigurni kako Sophie pomaže Nijemcima, ali ona se samo bori za opstanak. I koliko god sebe uvjerava kako neće stati ni pod koju cijenu na stranu neprijatelja, ona se ipak malo previše zbliži sa Herr Kommandantom i tada Sophie učini strašnu pogrešku. Čin koji je predvidjela, a ipak upala u klopku, naveo ju je da preispituje svoje odluke u detalje, ali povratka nije bilo, učinjeno se ne može ispraviti.

Vraćamo se u sadašnjost gdje upoznajemo Liv koju je muž perfekcion…

A.J.Finn-"Žena na prozoru"

Profil

Dok razmišljam kako vam prenijeti dojmove ovoga romana, a da vam ništa ne spojlam, možda da krenemo od nje, Anne, žene koja pati od agorafobije i koja doista pati u svakom smislu te riječi. Ona se boji otvorenih prostora, boji se nepreglednosti neba i nema šanse da izađe iz kuće. To je naravno posljedica traume o kojoj nam ona tek na sredini knjige počinje pričati.Njena je bol velika, proždire je krivnja pomiješana sa strahom, a kako bi to potisnula Anna se zatvorila u svoju kuću, prigušila je svjetla, ne otvara prozore, hranu i lijekove naručuje dostavom. U istoj kući živi David, on je njezin podstanar koji živi kat niže i koji joj pomaže oko sitnih poslova, tipa iznošenja smeća i takvih radnji koje bi Anni zadale previše kalkulacija i stresa.

Budući da Anna nema ništa pametno za raditi po cijele dane zatvorena u kući ona igra šah na internetu, pregledava tisuće stranica, istražuje o svome stanju, razgovara sa ljudima koji pate od agorafobije i špijunira susjede. Promatra ih kro…

Julia Quinn-"Kad je bio grešan"

Mozaik knjiga

Mislim da mi je ovaj roman do sada najbolji iz serije o obitelji Bridgerton. Od samog početka bolan i težak, suze se prolijevaju i stvarno mislim da ne bi bilo fer govoriti vam o tih prvih 70 stranica jer bio bi to prevelik spojler, ali taj uvod definitivno je prekretnica u životima Michaela i Francesce koji su u samo jednom trenu spoznali bol, patnju iveliki gubitak. Da trebalo se to dvoje naći, ali cijena koju su već u startu platili možda je bila mrvicu previsoka.

„U svačijem životu postoji neka prekretnica. Trenutak tako značajan, tako prodoran i jasan da ga čovjek osjeti kao udarac u prsa od kojeg ostaje bez zraka, te čovjek zna, bez i najmanje natruhe sumnje zna, kako njegov život više nikada neće biti isti.“

Michael je od prvog pogleda na Francescu zaboravio svoje razvratništo i zaljubio se u nju, u ženu svoga rođaka. Šutio je i volio je beskrajno nikada ne pokazujući svoje osjećaje prema njoj, nikada joj ne priznajući koliko je uistinu voli, a volio ju je i želio da…