Preskoči na glavni sadržaj

Raine Miller-Prljave lažiWinter je mlada žena koja čvrsto zauzima svoj stav, bori se za prava zlostavljanih žena i djece i suviše je zrela za svoje godine jer upoznala je zlo tamo gdje je trebala biti ljubav. Snažna je i nema dlake na jeziku, ali koljena joj klecaju svaki puta kada ugleda Jamesa u kojeg je zaljubljena još od svoje petnaeste godine. James je najbolji prijatelj njenog brata i uvijek je smatrao da treba štititi malu Winter, ali sada kada je odrasla jednostavno ne može ukrotiti svoju zvijer u hlačama svaki puta kada pomisli na nju. Još uvijek ima nagon da je štiti, ali sada taj nagon ubraja i vrlo perverzne igrice. I on je imao ljubavnih jada popraćenih lažima pa sada ne želi veze, ali sa Winter on želi sve bez obzira na posljedice.

Lavinu će pokrenuti jedna opaka nezgoda i od toga trena stvari će se za njih promijeniti. Upustiti će se u vruću avanturu i obznaniti svijetu da se vole, ali sustići će ih prljave laže. Zapravo je ovo priča o povezanosti unutar obitelji i o čudovištima koja čuče unutar naših ormara, a koja skrivaju svoja prava lica dok vješto i bez imalo srama kroče prema tronu razarajući sve pred sobom ne mareći za ničije osjećaje. Priča je ovo o slomljenim srcima, o zlostavljanju i poniženjima, priča je ovo o novim počecima koji prolaze kroz trnje da bi stigli do cilja zvanog ljubav.

Iako se ovo dvoje odavno vole nisu to dugo vremena jedno drugome priznali time istovremeno štiteći ono drugo i slamajući vlastito srce. I zato je njihova priča bujica kemije sa nevjerojatnom strasti i iskrenom ljubavlju. Zamaman je to i jako seksi roman koji uz ljubav i poštovanje veliča i prijateljstvo te odanost i pokazuje da istina uvijek pobjeđuje usprkos slinim lažima.

Pročitala sam roman u svega dva sata okrećući stranice kao luda i sa nestrpljenjem iščekujući što će se dalje dogoditi jer trebalo mi je malo opuštanja, a sa ovim likovima taman sam pustila mozak na pašu i uživala u sitnim spletkama i divnoj romansi sa jako perverznim Jamesom. Nema tu nikakvog kompliciranja jer autorica brzo stvara zanimljivu radnju u kojoj nema mjesta natezanju pa u cca 250 stranica dobijemo cijelu priču. Zatvaranjem zadnje stranice otelo mi se očajno-„Želim još“ jer da, toliko je simpatično to napisano da bi i dodatnih 250 stranica bilo poželjno.

Veselim se sljedećem nastavku ovoga serijala jer to su priče koje imaju i važne poante i seksi likove i ponešto zavrzlama, a sve taman da vas zainteresira. Preporuka od mene, a vi saznajte kakve prepreke očekuju dvoje ljubavnika u ovoj vatrenoj romansi.

Recenziju napisala Sandra Avar


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Kristin Hannah- "Divlja djevojčica"

Jednog se dana u malom gradiću pojavi djevojčica, ona ne govori, prljava je i neuhranjena, u naručju drži štene vuka, a na tijelu ima ožiljke vezivanja. Pronalazi je lokalna policija i naravno čine sve kako bi saznali njezin identitet, te smatraju kako bi bilo najbolje da sa djevojčicom radi psiholog.  Julia je psihologinja koja je i sama nedavno doživjela trage diju i ostala ispunjena samoćom, a dolaskom Alise u njen dom stvari se brzo promijene i Julia mora potisnuti svoje osjećaje i posegnuti u dušu izgubljenog i uplašenog djeteta. Nitko ne zna da li je djevojčica bila ostavljena u šumi, izgubljena ili možda oteta, ali policija čini sve kako bi saznali tko je zapravo ona i što joj se dogodilo. U toku već vidnog napretka male djevojčice Alise pojavljuje se njezin biološki otac, osuđeni ubojica i traži da mu Julia, koju je Alisa jako zavoljela, vrati kćer. Hoće li Julia vratiti Alisu ocu? Kako će Alisa reagirati na Julijine pokušaje socijalizacije i hoće li ikada postati normalno dije

Kristin Hannah- Četiri vjetra

  Zadivljujuća priča o preživljavanju i nestvarno realna borba u kontrastu s hrabrosti. Nevjerojatan san, snažne žene i potresna obiteljska saga koja će vas na trenutke i pošteno rasplakati. Kao što već pišu, priča je to o ljubavi, upornosti i gruboj stvarnosti u vrijeme velike suše, odnosno razdoblja Velike depresije. Romane Kristin Hannah obožavam sve redom, nisam još naišla na neki koji bi me razočarao. Istina da su neki bolji, a neki pomalo na ljestvici niže, ali svejedno ih nekako sve volim. Jedini još koji nisam čitala je Boje istine, ali i to ću ovih dana ispraviti. Nego vratimo se ovoj priči. Sažetak ću vam citirati: „Teksas 1934. Elsa je oduvijek žudjela za ljubavi i prihvaćanjem koje joj njezini bogati ali hladni roditelji nikada nisu pružili. Štoviše, misle kako će ostati vječna usidjelica jer nije lijepa poput svojih sestara. Kada upozna Rafea, zgodnog lokalnog momka, poželi iskusiti pravu ljubav. Rafe baš i ne dijeli njezine osjećaje, no kad Elsa ostane trudna i pod pritis

Monica McCarty- Duh

Evo nas na kraju serijala senzacionalnih Čuvara Visočja, a čak i autorica zahvaljuje svim čitateljima koji su bili uz nju od Poglavara do Duha. Moram priznati da mi je bila čast čitati tako osebujan, zanimljiv i pametan serijal koji nas je naučio časti, odanosti, odricanju i pravoj ljubavi zbog koje se vrijedi odreći svega. Ovoga puta upoznajemo lady Joan, zvanu Duh kojoj će srce zatreperiti zbog Alexa znanog kao Zmaj i još poznatijeg kao izdajnika. Ona kr ije prepredenost, snalažljivost i špijuniranje, a on krije prave razloge svoga odlaska. Jedno u drugo ludo su zaljubljeni, ali trebat će im dosta vremena da prihvate tajne koje ono drugo krije. Naravno da sve ode nizbrdo kada Alex sazna da je Joan špijun koji odaje važne informacije, ali svejedno je dovoljno voli da je pokuša obraniti i zaštititi. Rat je završio, Bruce je pobijedio, zavladala je sveobuhvatna sreća, a mi smo svjedočili mnogim usponima, padovima, stresnim situacijama i ratovanjima. Doživjeli smo sreću i suze, vjenčanja